Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Juve vil erstatte Ronaldo med Ansu Fati

Transfermarked - 14. februar 2021
Medie: Juve vil erstatte Ronaldo med Ansu Fati

©


Ansu Fati er lige nu skadet og misser måske resten af sæsonen, da han angiveligt er blevet opereret to gange for den skade, han pådrog sig tidligere i sæsonen i hjemmekampen mod Real Betis. Det får dog ikke øvrige klubber til at opgive håbet om at hente ham.

Ansu Fati var i hopla for Barca da han pludselig gik i stykker og derfor har Ronald Koeman skulle finde en anden løsning ude i venstre side, hvor Ansu Fati ellers havde for vane at sprudle. Nu melder avisen Sport, at Juventus pønser på at hente Ansu Fati til at udfylde det tomrum, som Ronaldo efterlader sig den dag han forlader klubben.

Både Ansu og Ronaldo har kontraktudløb næste år og mens Juventus ikke er overbeviste om at forlænge Ronaldos kontrakt, så er det en prioritet af Barcas kommende præsident at forlænge Ansu Fatis kontrakt. Ansu er blot 18 år og er netop blevet kåret som den bedste fodboldspiller født i 2001 eller senere af L'Equipe, så er der er tale om en af fremtidens største fodboldstjerner.

Superagenten Jorge Mendes repræsenterer både Ansu Fati og Cristiano Ronaldo og det er i den forbindelse, at Juventus håber på, at man kan overtale Ansu til at skifte til Juventus - med det i tankerne, at Ansu skal være den store spiller i den italienske klub. Det kræver dog at man overtaler Ansu Fati, da han elsker Barca og har en kæmpe iver for at skabe sig et eftermæle i klubben.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder