Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pjanic: Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke spiller

Nyheder - 15. februar 2021
Pjanic: Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke spiller

©


Miralem Pjanic holdt fest, da skiftet til Barca var sikret, men eventyret har langt fra udspillet sig som håbet. Han havde et håb om, at han med sin erfaring kunne komme ind på et ramt Barca-hold og hjælpe, men det er langt fra gået sådan. Bosnieren får nærmest ingen spilletid.

Selv da Ronald Koeman valgte at rotere meget mod Alavés, da man snart møder PSG, var der end ikke plads til Pjanic. Her fik i stedet Ilaix og Puig lov til at spille sammen med Busquets. Pjanic erkender, at han ikke ved hvorfor at han ikke får mere spilletid.

- Jeg kender ikke grundende til hvorfor jeg ikke får spilletid som håbet. Jeg arbejder hårdt, men jeg respekterer trænerens beslutning selvom jeg ikke er enig. Mit ønske er at markere mit navn i klubben, fortæller Pjanic ifølge Sport om sin egen situation før han blev spurgt ind til debatten om Messi og Ronaldo.

- Det er svært at vælge en. Ronaldo imponerer ved at være meget seriøs omkring sit arbejde. Han er fokuserer helt ned til den mindste detalje; jeg har aldrig set lignende. Messi er noget helt specielt. Det er svært at dække ham op, det er magisk. De begge er to store mestrer.

Om Pjanic kommer i spil mod PSG er usikkert. Først gælder det dog om at blive udtaget til kampen. Den liste kommer efter at Ronald Koeman har haft sine spillere til sidste træning.Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder