Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Björn Kuipers dømmer Barca-PSG

Champions League - 15. februar 2021
Björn Kuipers dømmer Barca-PSG

© UEFA


Barca skal på endnu en stor opgave når det i morgen aften gælder PSG i Champions League. Da lodtrækningen fandt sted var Barca ikke super godt kørende, men de har fået bedre fat og vandt senest 5-1 hjemme mod Alavés. Opgaven er dog totalt anderledes mod PSG, og det bliver spændende at se, hvad udfaldet bliver.

UEFA har netop sat navne på dommerne i de kommende Champions League-kampe og her har Björn Kuipers fået til opgave at flyve til Barcelona og dømme braget på Camp Nou. Det er 10. gang, at han løber på banen hvor Barca spiller. Statistikken i disse kampe lyder på fire Barca-sejre, fire uafgjorte og to nederlag.

Kuipers var blandt andet manden der passede fløjten på Camp Nou da Barca slog Liverpool 3-0. Selv i den kamp havde Liverpool fortjent mere, men heldet kom englænderne til gode i returkampen, da de stik mod alle odds smadrede Barca 4-0 og sikrede billetten videre.

Desuden stod han også i spidsen i Barcas kamp mod Juventus i 2017, hvor det blev 0-0 hvilket ikke var nok for Barca, som måtte forlade turneringen. Kuipers dømte også Barcas Super Cup-finale mod FC Porto for 10 år siden, hvor Barca stensikkert vandt med 2-0.

I 2018/2019 dømte han PSG's 1-1 kamp ude mod Napoli. Han dømte også 2-2 kampen på Stamford Bridge mod Chelsea i 2015. I 2013 var han også på Camp Nou, da Barca og PSG mødtes. Her blev det 1-1 mens PSG også har prøvet at sejre med Kuipers som dommer. Det var hjemme mod Dynamo Kiev i 2012, hvor det blev til 4-1.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder