Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Jeg er stor fan af Dembélé

Nyheder - 15. februar 2021
Laporta: Jeg er stor fan af Dembélé

©


Præsidentkandidaten og den store favorit Joan Laporta deltog i dag på journalistens Gerard Romeros Twitch, hvor han blandt andet roste Ousmane Dembélé. Laporta lagde ikke skjul på, at han er fan af franskmanden, som virkelig har fået vendt sin karriere efter et hav af skader.

Dembélé har været skadesfri længe og han kunne for nyligt fortælle, at han har lavet mange ting i sit liv om for netop at kunne præstere på et højere niveau og undgå skader. Han er en spiller, som Laporta ønsker at holde på hvis han formår at vinde præsidentvalget næste måned.

- Jeg er stor fan af Dembélé. Han er i fantastisk form og mentalt er han utrolig stærk. Han er sådan en type spiller, som jeg vil sikre mig at holde i Barca i mange år, forklarede Laporta på Romeros Twitch og fulgte op:

- Jeg har altid snakket godt om Dembélé. Han fortjener en speciel behandling fordi, at han er en speciel og unik type spiller. Jeg elsker at se ham spille så godt, kom det yderligere fra Laporta, som også talte om Gerard Piqué:

- Det er vigtigt for Barca at få Piqué tilbage for han er en leder og for mig er han verdens bedste centerforsvarer. Han fylder meget som leder på holdet og han bringer en masse erfaring ind i spilet.

Piqué trænede med på normal vis i dag og nu er det op til Ronald Koeman om han vil udtage ham til morgendagens kamp mod PSG på Camp Nou.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder