Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG møder syv spillere fra klubbens største mareridt

Champions League - 15. februar 2021
PSG møder syv spillere fra klubbens største mareridt

©


Barca og PSG tørner sammen i morgen aften på Camp Nou i Champions League og det er et sted, hvor det franske storhold har noget at revanchere. Barca gjorde nemlig det umulige for nogle år siden, da PSG vandt 4-0 hjemme men fik så tæsk med 6-1 på Camp Nou og blev således sendt ud af Champions League.

I morgen er det 1440 dage siden, at PSG var på Camp Nou den aften. I klubbens 50 årige historie har man aldrig oplevet en så stor nedtur og nu står de igen på Camp Nou over for Barca - som har syv spillere med i truppen, som deltog i kampen den aften. Lionel Messi, Gerard Pique, Marc-Andre ter Stegen, Sergio Busquets, Samuel Umtiti, Sergi Roberto og Jordi Alba er alle fortsat i Barca.

Neymar og Rafinha deltog også i kampen for Barca, men de spiller nu for PSG og til kampen i morgen er Rafinha udtaget mens Neymar er blevet skadet og derfor kommer han ikke til at deltage i opgøret. Neymar var den helt store stjerne den aften: Han scorede to mål, fremtvang et straffespark og lagde op til Sergi Robertos matchvindende mål, som endegyldigt sikrede Barca billetten videre.

Barca blev blæst ud af banen i Paris og tabte med 4-0 hvorfor der ikke blev givet dem store forhåbninger om at gå videre. Faktisk havde intet hold nogensinde tabt 4-0 i den første kamp og alligevel formået at gå videre. Desuden blev der ved Sergi Robertos mål jublet så voldsomt, at der blev målt et lille jordskælv.

Helt så voldsomt bliver det næppe i morgen. Det er nemlig kun den første af to kampe, så for Barca gælder det om at holde rent bur og forsøge at få scoret nogle mål - det bliver næppe let i returkampen i Paris, hvor det altså er Barca som har mindre gode minder selvom man tidligere har slået PSG i Paris.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder