Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stats: Keylor Navas er Messis favoritkeeper

Champions League - 16. februar 2021
Stats: Keylor Navas er Messis favoritkeeper

©


Hvis Lionel Messi skal udpege en keeper, som han gerne vil møde på banen, så peger han utvivlsomt på Keylor Navas. PSG-keeperen er nemlig Messis favorit når det kommer til antal scoringer - hele 28 gange har Messi scoret mod Navas. Og det i bare 13 kampe!

Messi har scoret over 700 mål i sin karriere og mødt en masse målmænd. Keylor Navas spillede for Levante og Real Madrid tidligere og her tabte målmanden syv gange, han var med i to sejre og fire gange endte kampene uden en vinder. I disse kampe formåede Messi altså at score vanvittige 28 gange.

Keylor Navas har været skadet på det seneste mens var tilbage i startopstillingen for PSG i weekenden og det må formodes, at han også spiller i aften. Det bliver første gang, at Messi møder Navas som PSG-spiller og til kampen fortæller historien, at Barca er favoritter. Således har Barca slået PSG ud af turneringen de seneste tre gange. Seneste at PSG slog Barca ud i en knockout runde var i sæsonen 1994/95.

Om Messi kan fortsætte med at sparke bolde i mål bag Keylor Navas får vi blandt andet at se i dag samt til marts, hvor returkampen spilles i Paris. I aften kan du se opgøret direkte på TV3+ klokken 21.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder