Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I dag ventes Piqué at blive klarmeldt

Skader - 16. februar 2021
I dag ventes Piqué at blive klarmeldt

© FC Barcelona


Den 21. november 2020 kom Gerard Piqué slemt til skade med sit knæ og Barca kunne lynhurtigt bekræfte, at der var tale om en skade i det ene korsbånd. Heldigvis var det ikke så slemt, at han skulle sidde ude i over et halvt år, men nok til at det blev til flere måneder.

Piqué har trænet med den seneste uges tid og han deltog i den afgørende træning i går inden aftenens kamp mod PSG og det tyder dermed på, at han i dag får det grønne lys og bliver udtaget til kampen mod PSG. Ronald Koeman har det med at udpege sin trup på selve kampdagen når man spiller på hjemmebane. Her planlægger han også tit en let omgang træning om formiddagen.

Piqué har selv udtalt, at hans genoptræning er gået hurtigere end ventet og derfor er det op til lægerne at vurdere, om Koeman tager en risiko ved at udtage sin forsvarsleder. Man vil helst undgå at sende ham i spil for tidligt for at undgå et tilbageslag og den risiko løber man næppe i dag.

Koeman gjorde det således klart på sit pressemøde, at man ikke tager nogen chancer medmindre man taler om en finale. I aften er det første ud af to kampe mod PSG og derfor er kampen ikke altafgørende. Piqué bliver således kun meldt klar hvis man nærmest kan udelukke en risiko for en ny skade.

Barcas trup bliver udtaget senere i dag.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder