Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Nærmest ingen chance for at gå videre

Champions League - 17. februar 2021
Koeman: Nærmest ingen chance for at gå videre

©


Barcas sande niveau kom til syne i går, da de blev kørt ud af eget græs af PSG, som vandt med hele 4-1. Man kan sige, at det er forbedret i forhold til 2017, hvor man tabte med 4-0 i første kamp og så vandt 6-1 i returopgøret, men forskellen denne gang er Barcas niveau.

På intet tidspunkt i denne sæson har Barca vist det høje niveau, som man ellers forbinder med klubben. Der er blevet vundet mange kampe, men selv mod mindre hold har det krævet forlænget spilletid ligesom man har tabt hver gang det har været vigtigt: Som mod Juventus i gruppespillets sidste kamp og i Super Cup-finalen. Senest tabte man da også 2-0 til Sevilla i Copa del Rey - den første reelle modstand i turneringen.

Ronald Koeman spår ikke sit hold mange chancer efter fadæsen i går hvor specielt anden halvleg gjorde den store forskel. Her var PSG langt bedre end Barca, som slet ikke kunne få spillet til at hænge sammen - noget man alt for ofte har set i denne sæson.

- I anden halvleg var de bedre, ja. De var utrolig effektive, specielt Mbappé. I første halvleg var det lidt mere lige. Ved 1-0 havde vi en stor chance til Dembélé, men i anden halvleg havde begik vi defensive fejl og de viste, at de på bolden var langt bedre end os, kom det fra Koeman efter kampen.

- At tabte 1-4 på hjemmebane betyder, at vi nærmest ingen chance har for at gå videre. Man kan lige så godt være realistisk. Men jeg synes ikke, at dette er et tilbagefald. Vi har vist, at vi er godt på vej til at ændre situationen, forklarede Koeman yderligere.

Nu gælder det for Koeman om at løfte sine spillere frem mod weekendens hjemmekamp mod Cádiz.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder