Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Tager ikke bare på besøg i Paris

Champions League - 17. februar 2021
Griezmann: Tager ikke bare på besøg i Paris

©


Antoine Griezmann var én i rækken over spillere, som skuffede mod PSG i aftes. At den franske klub snuppede en 4-1-sejr på Camp Nou var absolut fortjent og Griezmann erkender, at man arbejder hårdt, men at man ikke formåede at vise sit eget spil i aftes.

Franskmanden er dog sikker på, at Barca tager til Paris til marts for at forsøge at gå videre og ikke bare besøge byen. Selvom det bliver svært, så skal kampen spilles og Barca vil for alt i verden undgå en ny ydmygelse hvorfor det næppe bliver med reserverne, man stiller op med.

- De var bedre og de scorede flere mål. Vi havde vores chancer, men vi spillede ikke en god kamp. Man skal være klar fra start i denne type kampe og det var vi ikke, forklarede Griezmann efter kampen og fulgte op:

- Det er ikke dette billede af os selv, som vi vil vise. Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt og kæmpe til sidste sekund. Det var ikke en god kamp, faktisk var det en dårlig kamp, og det gælder nu om at se frem. Vi tager vil Paris for at vinde og komme videre. Vi ved, at det bliver svært, men vi tager ikke bare på besøg i Paris.

- Mod disse hold kræver det en næsten perfekt indsats og det leverede vi ikke. Der var øjeblikke, hvor vi var ovenpå, men det er hårdt at indkassere fire mål på hjemmebane. Nu kigger vi mod returkampen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder