Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Barca fejler i de store kampe

Nyheder - 17. februar 2021
Overblik: Barca fejler i de store kampe

© FC Barcelona


Tirsdag var en sort dag for Barca, da man hjemme på Camp Nou tabte med 4-1 til et veloplagt PSG-hold. På intet tidspunkt i kampen fik Barca for alvor fat og selvom PSG manglede Neymar formåede man slet ikke at holde snor i Kylian Mbappé, der blev kampens helt store spiller.

Men det er slet ikke første gang, at Barca taber i denne sæson hvor det virkelig gælder. At vinde en storkamp er med til at booste selvtilliden, men Ronald Koemans mandskab har ikke formået det i denne sæson. Seks gange har de været involveret i det man kan betegne som en storkamp i denne sæson. Og alle seks gange har Barca tabt.Barca i denne sæson
Tabt 1-3 til Real Madrid
Tabt 1-0 til Atletico Madrid
Tabt 0-3 til Juventus
Tabt 3-2 til Athletic Bilbao (Super Cup finale)
Tabt 2-0 til Sevilla
Tabt 1-4 til PSG

Det er et lavpunkt, som klubben er inde i og selvom man ellers vandt en håndfuld kampe mod de mindre hold, så er man blevet tæsket af de øvrige tophold. Desuden er det første gang i klubbens historie, at man taber to hjemmekampe i Champions League i træk. Juventus vandt 3-0 og PSG 4-1.

Nu gælder det om at udnytte Atletico Madrids pointtab i går mod Levante ved at slå Cádiz på søndag. Dernæst venter Elche før man drager til Sevilla i ligaen. Få dage efter er man igen på banen på Camp Nou mod Sevilla igen - denne gang returkampen i Copa del Rey, hvor man altså fra start er nede med 0-2 fra den første kamp.

Straks efter drager man til Pamplona og møder Osasuna før turen går til Paris, hvor der skal et mirakel til for at vende opgøret på hovedet mod PSG. Blot fire kampe efter gælder det så El Clásico.

I forlængelse af de dårlige resultater fik man desuden kun 1-1 hjemme mod Sevilla i ligaen og det blev kun 2-2 mod et Valencia-hold i frit fald. Det til trods vandt man 0-2 ude mod et skadesplaget Juventus-hold og man hentede en sejr på San Mamés ude mod Athletic Bilbao. Overvægten skal dog findes i de mange nederlag hvor der er tale om en storkamp.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder