Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas kvinder møder Fortuna Hjørring

Nyheder - 18. februar 2021
Barcas kvinder møder Fortuna Hjørring

© FC Barcelona


1/8-delsfinalen i kvindernes Champions League skal snart afvikles og i den forbindelse har der netop været lodtrækning. Her kunne Barca løbe ind i mange stærke hold og det blev da også et af de stærke hold, som de skal ud mod. De skal nemlig til Danmark.

Således skal Barca møde Fortuna Hjørring i Champions League med første kamp i Barcelona på Johan Cruyff Stadium den 3. eller 4. marts mens returopgøret afvikles i Danmark en uge senere. Fortuna Hjørring har netop slået slovenske Pomurje og kan altså nu glæde sig over at møde Barca.

Lodtrækningen
Wolfsburg - LSK Kvinner
Rosengaard - St Pölten
BIIK Kazygurt - Bayern München
Manchester City - Fiorentina
Sparta Prag - Paris Saint Germain
Lyon - Brøndby
Chelsea - Atlético Madrid

Fortuna Hjørring er i den hjemlige liga placeret på en tredjeplads med 25 point bag topholdene HB Køge og Brøndby med 26 point. Nede på fjerdepladsen halter KoldingQ efter med 19 point mens rækkens absolutte bundhold AaB kun har samlet 1 point ind i 12 kampe.

Set med Barca-briller er det en helt anden historie. Efter 16 kampe har de nemlig vundet alle 16 med en fuldstændig vanvittig målscorer på 84-3. Det har kastet 48 point af sig hvilket er syv point bedre end Levante, som har vundet 13, spillet to uafgjort og tabt fire. De har således spillet tre kampe flere end Barca.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder