Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta om Piqué mod PSG: Han var et eksempel

Champions League - 19. februar 2021
Laporta om Piqué mod PSG: Han var et eksempel

© FC Barcelona


Gerard Piqué udgik med en skade tilbage i november i en kamp mod Atletico Madrid og var i første omgang udset til at misse kampen mod PSG, men hans genoptræning gik bedre og hurtigere end forventet og han var derfor klar til at spille mod den franske klub.

Hvad der dog var overraskende var, at Ronald Koeman valgte at sætte en spiller blottet for kamprytme direkte ind i startopstillingen i så vigtig en kamp. Det gik da heller ikke godt - men det var bestemt ikke alene Piqués skyld. Barca som hold fungerede slet ikke og tabte 1-4. Joan Laporta kalder dog Piqué for et eksempel.

- Nederlaget kan man ikke fjerne. Til trods for at Piqué kom tilbage fra en skade og med risikoen for at bryde skaden op igen, spillede han en god kamp. Han var et eksempel og man skal huske på, at man i disse øjeblikke skal elske Barca endnu mere, forklarede Laporta.

- Skuffelsen er enorm. Jeg ville bare i seng efter kampen, da jeg var ramt ligesom alle Culés var det. Da jeg stod op den næste dag vidste jeg, at det var vigtigt at udvise støtte til spillerne. Vi kan ikke bare lade dem tage skraldet og stå alene når der i forvejen ikke er fans på lægterne til at støtte dem.

- Vi ønsker at skabe en vindermentalitet på holdet og vores ønske er, at vende tilbage til de gyldne år, hvor modstanderen frygtede Barca.

Laporta kunne ligeledes afsløre, at han efter kampen talte med Piqué som var meget ramt af resultatet. Typisk er Piqué en mand af mange ord, men ikke denne gang. Nu gælder det for trænerteamet og spillerne om at rejse sig og slå tilbage mod Cádiz søndag eftermiddag.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder