Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: City sænker løntilbud til Messi

Transfermarked - 19. februar 2021
Medie: City sænker løntilbud til Messi

Lionel Messis fremtid er fortsat uklar. Ingen ved, hvad der kommer til at ske til sommer, hvor Messis kontrakt udløber i Barca. Når en ny præsident kommer til magten vil han gøre alt for at holde på Messi - men løbet kan allerede være kørt før en ny præsident kommer til.

Messi har frit valg på alle hylder og har allerede siden januar kunne tale med de klubber, han ønsker, da han har under et halvt år tilbage af sin kontrakt. Det er dog kun to klubber, som primært nævnes i forlængelse af Messis navn: Manchester City og Paris Saint-Germain.

Ifølge engelske medier skal Messi dog ikke forvente at modtage den løn, som han blev lovet sidste år, hvor City også forsøgte at hente ham. Dengang blev Messi tilbudt en lønpakke på 5,1 milliarder kroner fordelt over 5 sæsoner - altså lige over én milliarder kroner pr. sæson. Sådan lyder tilbuddet ikke længere hvis Messi vælger at skifte til City om et par måneder.

I dag lyder lønnen på 3,7 milliarder kroner - godt og vel 740 millioner kroner pr. sæson. Messi er næppe en mand, som mangler penge, men i forhold til hans seneste kontrakt med Barca er han blevet tilbudt en løn, der overstiger alle øvrige spillere, da klubben ville give ham en løn ud fra, at han er verdens bedste.

City har valgt at skrue ned for lønnen såfremt Messi vælger at skifte, da man ikke ser det økonomisk forsvarligt at kaste så mange penge afsted i løn. Klubben forbereder sig på at hente Messi i to sæsoner med mulighed for en tredje før han forpligter sig til at skulle spille for New York City, som er en del af City Football Group, der også står bag Manchester City.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder