Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi har en personlig agenda mod Cádiz

La Liga - 20. februar 2021
Messi har en personlig agenda mod Cádiz

© FC Barcelona


Om det er sidste sæson eller ej for Messi i Barca, så handler det altid om at nyde argentineren. I morgen er han på banen igen for Barca når catalanerne hjemme på Camp Nou møder Cádiz, hvor man har revanche til gode. Barca tabte nemlig højst overraskende det omvendte opgør på udebane.

Hvis Messi finder nettet på Cádiz søndag eftermiddag, så vil han have scoret mod 38 forskellige hold i La Liga hvilket betyder, at han udbygger sin egen rekord. Han har i dag scoret mod 37 forskellige modstandere i La Liga hvilket er rekorden og uden tidligere at have scoret mod Cádiz får han altså chancen for at udbygge den rekord i morgen.

Messi har kun stået over for Cádiz ved to lejligheder. Første gang var i 2005/06 på Ramón de Carranza Stadium, hvor Barca vandt 3-1 på to mål af Samuel Eto'o samt en enkelt af Ludovic Giuly. Messi spillede også med i kampen mod Cádiz tidligere i denne sæson, hvor man tabte 2-1. Her scorede Pedro Alcala selvmål.

Det er derfor første gang, at Messi møder Cádiz hjemme på Camp Nou og han håber på, at han kan udbygge rekorden til 38 modstandere for der er ingen tvivl om, at det bliver svært for hvilken som helst spiller at udrette samme tal. Raul og Aduriz har begge scoret mod 35 modstandere så at kunne udbygge forskellen ned til dem vil være ekstraordinært. Benzema og Julio Salinas har scoret mod 34 modstandere.

Ud af Messis 37 modstandere, som han har scoret mod, har han scoret flest mod Sevilla, Atletico Madrid, Real Madrid, Valencia og Espanyol. Og det fortæller fortæller meget om Messi.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder