Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

15 år senere: Cádiz er tilbage på Camp Nou

La Liga - 21. februar 2021
15 år senere: Cádiz er tilbage på Camp Nou

© FC Barcelona


Det er 15 år siden, at Cádiz senest var på Camp Nou. Dengang, i april 2006, tabte gæsterne med 1-0. Det blev en tættere kamp end spået, da Barca tog imod Cádiz. Det startede ellers godt med et mål fra Ronaldinho efter ni minutter, men så blev det også tæt, hvor Barca brændte adskillige store chancer.

I anden halvleg brændte Samuel Eto'o straffespark, men det endte ikke med at koste noget, da man formåede at trække sejren i land. Barcas nuværende assistenttræner Henrik Larsson er sad på bænken i kampen og blev skiftet ind med godt 20 minutter igen, da han erstattede Ludovic Giuly.

FC Barcelonas startopstilling dengang
Valdés. Sylvinho, Márquez, Puyol, Belletti, Deco (Xavi), Motta (Iniesta), Van Bommel; Ronaldinho, Eto'o og Giuly (Larsson)

I dag tager Barca så igen imod Cádiz i La Liga og det er på et tidspunkt, hvor Cádiz næppe kommer med den store respekt for Barca. Gæsterne har helt sikkert set sit snit til at snuppe point på Camp Nou, da Barca lige nu er et såret hold efter nederlaget på 1-4 til PSG på netop samme bane.

Til gengæld handler det for Barca om at slå igen og det bliver derfor spændende at se, hvordan kampen kommer til at forløbe.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder