Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Alba efter 1-1: Vi er rasende

La Liga - 22. februar 2021
Jordi Alba efter 1-1: Vi er rasende

© FC Barcelona


Jordi Alba spillede hele kampen søndag, da Barca hjemme på Camp Nou igen skuffede. Spillet under Ronald Koeman er ikke blevet forbedret og efter en håndfuld gode resultater er det gået den forkerte vej i takt med at kampenes betydning er steget.

Mod Sevilla skulle man sikre et godt resultat i Copa del Rey, men man endte med at tabe 2-0. Så skulle man forsøge at rejse sig mod PSG i Champions League, men blev kørt midt over og endnu engang ydmyget i Champions League. Senest smed Atletico Madrid point og så blev Barcas kamp mod Cádiz endnu vigtigere, da man kunne hale ind mod madrilenerne, men så formåede man kun at få 1-1. Alba erkender, at det er spillernes egen skyld.

- Det er vores egen skyld. Vi er rasende. Vi dominerede kampen og vi vidste, at de ville gå langt tilbage i banen og så scorede de på deres eneste chance. Det er en skam. Spillerne står til ansvar, da vi fik en unik chance for at lukke hulet af, forklarede Alba efter kampen.

- Der er stadig lang vej, men vi kan ikke tillade os at miste denne slags point. Der er ingen undskyldninger. Vi havde chancerne, men vi vandt ikke. Nu må vi rejse os og se på, hvad vi gjorde forkert. Det må simpelthen ikke ske. Cádiz er et hårdtarbejdende hold og de slog os i det omvendte opgør. Men vi er Barca og der er ingen undskyldninger.

Barca får chancen for at komme tilbage når de møder Elche på onsdag. Det er den udskudte kamp fra starten af sæsonen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder