Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: UEFA Youth League spilles ikke

Barcelona B - 22. februar 2021
Officielt: UEFA Youth League spilles ikke

© FC Barcelona


Så er det en kendsgerning. Det lå længe i luften, at UEFA overvejede at annullere denne sæsons UEFA Youth League og nu er det altså bekræftet. Barcas U19-hold skal alligevel ikke i aktion og forsøge at vinde turneringen, som man tidligere har prøvet det.

Det er naturligvis på grund af Covid-19 situationen i Europa. Umiddelbart er der ingen forbedringer rundt om i landende og der tales mere om at stramme restriktionerne end at hæve dem og mens flere lande ligeledes har udgangsforbud for de respektive lande, har UEFA valgt at annullere UEFA Youth League.

UEFA havde ellers gjort hvad de kunne ved at ændre samtlige kampe til at blive afviklet over 90 minutter og dermed uden returkamp, men det er altså endt med at man i stedet har måtte annullere turneringen. For en måned siden var der lodtrækning og her skulle Barca mod Dynamo Kiev, men den kamp skal således ikke afvikles alligevel.

I Champions League er der også en masse restriktioner der gør, at kampe må spilles andre steder. Blandt andet har Atletico Madrid i morgen aften en hjemmekamp mod Chelsea, men den kamp er rykket til Bukarest.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder