Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman forsvarer udskældt Lenglet

Nyheder - 23. februar 2021
Koeman forsvarer udskældt Lenglet

© FC Barcelona


Clement Lenglet har i de seneste uger været i aviserne for de helt forkerte ting. Hans karriere i Barca startede ellers ved at han udførte et rigtig godt job uden negativ omtale, men han er inde i en skidt periode, hvor han kamp efter kamp begår fejl.

Senest stod han bag det straffespark, som Cádiz brugte til at udligne i 1-1-kampen på Camp Nou. Kampen var yderst vigtig, da Real Madrid netop havde vundet og Atletico Madrid havde tabt hvorfor Barca kunne komme tættere på toppen. Den negative regn væltede nedover Lenglet, men på dagens pressemøde var der hjælp at hente fra træner Ronald Koeman.

- Jeg har talt med Lenglet her til morgen. Han er professionelt og han tager situationen meget personlig. Som jeg tidligere har sagt, så kan man ikke skyde skylden på én spiller når man taber point. Selvfølgelig kunne Lenglet gøre det bedre, men der var også andre som fejlede - som i angrebet.

- Hvis der stod 2-0, så ville hans fejl ikke være noget, som ville berøre os. Om han starter mod Elche er op til mig. Spilleren skal være overbevisende til træning og have tro på sig selv - men det handler ikke kun om Lenglet, sådan er det med alle spillerne.

Desuden slog Koeman fast, at Ronald Araujo ikke kommer i spil mod Elche. Her er der større sandsynlighed for at han kommer på banen mod Sevilla i den næste kamp.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder