Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca følger Alexander Isak nøje

Transfermarked - 23. februar 2021
Avis: Barca følger Alexander Isak nøje

Barca har en dansk angriber i truppen men det kan måske blive udvidet med en svensker. Således melder Sport, Marca og AS, at den catalanske klub siden oktober sidste år har fulgt Alexander Isak mere intenst end tidligere. Senest brillerede han med et flot hattrick mod Alavés.

Der er ingen tvivl om, at Barca mangler en kynisk spidsangriber. Man havde det i Luis Suárez, som dog blev kritiseret for at brænde alt for meget, men han var sæson efter sæson blandt de øverste på topscorerlisten. I denne sæson topper Messi naturligvis den interne liste med Griezmann på andenpladsen - med sølle seks mål i 23 ligakampe. Dernæst følger Ansu Fati, som har været skadet i tre måneder.

Den nuværende ledelse har ikke magten til at hente en spiller, så det kan kun blive under en ny præsident, at det sker. Det er den nuværende sportslige ledelse, som finder Isak utrolig spændende i og med at han har en masse La Liga-erfaring, han scorer mål og så er han ung.

Isak scorede 16 mål i sin første sæson hos Real Sociedad og har i denne sæson nettet 12 gange i 20 kampe. Godt nok fik han en tør start på sæsonen, men han er for alvor kommet efter det og besidder lige nu en fjerdeplads på topscorerlisten sammen med Karim Benzema. Kun Messi, Suárez, Moreno og Youssef En-Nesyri har gjort det bedre.

Til gengæld er der ingen garantier for Barca hvis de ønsker at hente ham. Han er nemlig skiftet fra Dortmund til Real Sociedad men tyskerne gjorde klogt i, at sikre sig en købsoption på 30 millioner euro, som løber næste sommer. Dermed kan tyskerne altså hente Isak for 30 millioner euro såfremt de ønsker det.

Isak er 21 år og lagde ud i AIK før han rykkede til Dortmund og spillede på deres reservehold. Han fik siden spilletid på førsteholdet og blev udlejet til Willem II før Real Sociedad fik øjnene op for ham.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder