Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vi havde ingen rytme i første halvleg

La Liga - 25. februar 2021
Koeman: Vi havde ingen rytme i første halvleg

© FC Barcelona


Ronald Koeman glæder sig over, at Barca rejste sig i anden halvleg af gårsdagens ligakamp mod Elche. I første halvleg var der ingen forbedringer fra den skuffende kamp mod Cádiz, men i anden halvleg kom man bedre ind på sporet og fik scoret tre mål og dermed sikret sig sejren.

Koeman hæfter sig ved, at man fik bedre rytme ind i spillet i anden halvleg og han slår ligeledes fast, at Pjanic' udskiftning kom til for at få mere bredde på hvorfor det altså var Ousmane Dembélé, som kom på banen.

- Vi havde brug for denne sejr efter de seneste to resultater. Vi spillede virkelig godt i anden halvleg, men vi skal være bedre til at komme ind i kampen i første halvleg. Vi var meget sløset i første halvleg, hvor vi ingen rytme havde til trods for to pæne muligheder, forklarede Koeman.

- I anden halvleg var vi meget bedre og vi fik mere rytme på bolden. Vi scorede et hurtigt mål og det hjalp. Jeg var ikke glad for hvordan vi behandlede bolden i første halvleg - det var alt for langsomt.

- Pjanic skal arbejde på sin rytme når han har bolden samt hans måde at positionere sig på. Når man skifter en spiller ud ligner det, at man straffer spilleren, men det var ikke tilfældet. Med Dembélé fik vi mere dybde på og det var det, som jeg var ude efter.

- Når jeg taler om erfarne spillere, så mener jeg ikke Messi for hans effektivitet er stadig imponerende. Der er andre erfarne spillere, som skal gøre det bedre.

Koeman har nu kun få dage til at klargøre sin trup til næste kamp som er ude mod Sevilla.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder