Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Vi har stadig meget at forbedre

La Liga - 25. februar 2021
Alba: Vi har stadig meget at forbedre

© FC Barcelona


Jordi Alba har i denne sæson scoret fire mål og lagt op til otte. I aftes kom han på tavlen mod Elche og selvom det på papiret så fint ud med en sejr på 3-0, så kan ingen på holdet være første halvleg bekendt. Man var simpelthen ikke gode i en kamp, hvor man burde indlede som lyn og torden ovenpå den store skuffelse mod Cádiz.

- Det hjælper på humøret at vinde. Den anden dag var hele holdet ramt. Hvis vi ikke giver os 100 procent, så har vi svært ved at vinde i disse tider. Den anden dag (Mod Cádiz) havde vi også problemer i første halvleg. Vi var klart bedre i anden halvleg og målene begyndte endelig at komme, forklarede Jordi Alba efter gårsdagens kamp.

- Det første mål gav os et sikkerhedsnet og det skabte mere plads for os. Vi havde ikke enormt mange chancer, men vi udnyttede de chancer, som vi fik. Messis to mål gav os mere ro i kampen og selvom vi er glade for at vinde, så har vi stadig meget vi kan forbedre.

- Energien er der altid og chefen fortæller, at vi - ældre spillere - skal hjælpe de unge med at føle sig tilpas på banen. Men ønsket om at spille godt både hos de unge og ældre spillere har altid været der. Vi skal kæmpe indtil sidste minut for at gøre vores fans glade. Det har været nogle svære dage, men vi skal vi holde sammen mere end nogensinde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder