Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi er alene i spidsen på topscorerlisten

La Liga - 25. februar 2021
Messi er alene i spidsen på topscorerlisten

© FC Barcelona


Uanset hvor langsom en start på sæsonen Lionel Messi får, så ved man bare at han på et tidspunkt tager store skridt og rammer toppen. Efter gårsdagens kamp er han nu alene i spidsen på topscorerlisten, hvor han primært kæmper side om side med Luis Suárez.

Suárez har længe lagt i spidsen, men med Messis to scoringer i går trækker argentineren altså fra sin uruguayanske ven og topper nu med 18 mål. Suárez har scoret 16 mens Moreno er nede på 14. Typisk finder man Messi på toppen af topscorerlisten og assistlisten mens Barcas problemer er tydeligt til at få øje på.

Hvis ikke Messi står for Barcas mål, så er der ingen der gør det. Selvom Ansu Fati har været ude siden november, så er han stadig klubbens tredjemest scorende i denne sæson. Der er absolut ingen effektivitet i de øvrige spillere og til trods for at Messi har et urørligt overblik og præcise afleveringer, så har han kun formået at lave tre assists i La Liga i denne sæson.

Martin Braithwaite har ikke tur i den, Ousmane Dembélé scorer alt, alt for sjældent og Antoine Griezmann, som er klubbens andenmest scorene i denne sæson, brænder mange chancer og scorer meget få mål. Faktisk er det kun blevet til seks mål fra franskmanden i La Liga så han er ikke i nærheden af toppen.

Med sine to mål mod Elche har Messi desuden scoret flere mål af alle spillere i de største europæiske ligaer i 2021. Robert Lewandowski har nettet 12 gange mens Haaland har scoret 10 gange. Messi topper med 13.

Du kan se topscorer - og assistlisten - herLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder