Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

To vigtige kampe mod Sevilla på fem dage

Copa del Rey - 25. februar 2021
To vigtige kampe mod Sevilla på fem dage

© Julio Muñoz / EFE


Der venter to hæsblæsende og yderst vigtige kampe for Barca de kommende par dage. I løbet af fem dage skal man nemlig to gange møde Sevilla - først i La Liga og dernæst i Copa del Rey. Her sætter vi fokus på de to kampe.

La Liga
Da Barca i weekenden spillede 1-1 med Cádiz øgede det motivationen hos Sevilla, som dagen efter var på besøg hos Osasuna. Her vandt Sevilla med 2-0 og de overtog dermed tredjepladsen fra Barca. Catalanerne vandt dog pladsen tilbage ved at slå Elche med 3-0 i går.

Den kan dog måske kun være til låns, da Barca nu har spillet 24 kampe og er to point foran Sevilla mens andalusierne har spillet en kamp færre. De to mandskaber mødes på Sanchez Pizjuan på lørdag og her skal der kæmpes om tredjepladsen. Barca tabte senest 2-0 på banen i Copa del Rey og returkampen spilles altså få dage efter lørdagskampen.Copa del Rey
Den 10. februar tog Sevilla imod Barca på Sanchez Pizjuan i Copa del Reys semifinale. Her handlede det for Barca om at få scoret mindst ét udebanemål og ellers bare sikre sig et godt resultat før returkampen på Camp Nou. Det lykkedes ikke og man tabte i stedet 2-0 hvorfor Sevilla har rigtig gode kort på hånden inden returkampen.

Returkampen spilles den 3. marts - altså bare få dage efter at de to hold har mødt hinanden på Sanchez Pizjuan i ligaen. Hvis Barca formår at vinde begge kampe og overgå Sevillas 2-0-føring i pokalturneringen, så vil de rykke fem point foran Sevilla i ligaen og sikre sig en plads i pokalfinalen mod enten Athletic Bilbao eller Levante. Deres første kamp på baskernes hjemmebane sluttede 1-1 så Levante har umiddelbart de bedste kort på hånden, men Bilbao er et rigtig pokalhold så de er på ingen måde slået ud endnu.

Programmet
27. februar 16.15 i La Liga: Sevilla - FC Barcelona
3. marts 21.00 i Copa del Rey: FC Barcelona - Sevilla

Der er dog ingen grund til at tage arbejdstøjet af efter de to kampe. For så venter Osasuna på udebane som er den sidste kamp inden returopgøret mod PSG i Champions League, hvor man er bagud med 1-4 fra den første kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder