Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Font: Det er faktum, at Laporta ikke har et projekt

Præsidentvalg 2021 - 26. februar 2021
Font: Det er faktum, at Laporta ikke har et projekt

© FC Barcelona


Victor Font skyder igen med skarpt mod præsidentkandidat Joan Laporta. De to favoritter til præsidentsædet i Barca kæmper hver sin kamp for at blive stemt ind den 7. marts og derfor kommer der også angreb fra begge parter af og til. Senest er det fra Font.

- Vi har over en længere periode forklaret vores projekt. Det gør vi for at udvise respekt for klubbens medlemmer så de ved, hvad de stemmer på. Jeg kritiserer ikke Laporta, men der er intet i vejen med at fortælle sandheden. Det er ikke en mening - det er faktum, at Laporta ikke har noget projekt, fortæller Victot Font.

Desuden ærgrer det Font, at Albert Benaiges har skiftet side. Albert Benaiges var ellers en del af Victor Fonts mandskab, men tidligere på ugen dukkede Benaiges op da Joan Laporta satte ord på sit ønske om at blive klubbens præsident.

Der er ingen tvivl om, at Laporta er den absolutte favorit, da han tidligere har siddet som præsident i klubben og dengang vandt man trofæet selvom klubbens økonomi ikke hang alt for godt sammen. Klubbens medlemmer ser ud til at ville stemme på Laporta da de på et niveau ved, hvad de kan forvente.

Præsidentvalget finder sted den 7. marts.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder