Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman er ved at være træt af Pjanic

Nyheder - 26. februar 2021
Koeman er ved at være træt af Pjanic

© FC Barcelona


Det var en drøm, som gik i opfyldelse, da Miralem Pjanic endegyldigt kunne kalde sig for Barca-spiller, men eventyret har bestemt ikke været som ønsket. Selv ønsker Pjanic langt mere spilletid, men han har på intet tidspunkt leveret varen og nu er tilliden fra Koeman ved at være opbrugt.

Senest startede han ellers inde mod Elche, men blev pillet ud i pausen for Ousmane Dembélé. Koeman knyttede en kommentar til udskiftningen og slog fast, at det ikke var fordi, at Pjanic var dårlig, men fordi, at man ønskede noget dybde på holdet. Til gengæld kunne Pjanic næppe være glad for sin kamp.

Koeman lagde da heller ikke skjul på, at Pjanic skal forbedre sig og være hurtigere i tanke og handling når han er på bolden. Rytmen er der ikke og selvom Pjanic i medierne har udtalt, at han ikke forstår hvorfor han ikke spiller mere, så kræver det ikke meget for at se.

Pjanic har i denne sæson deltaget i 26 kampe, han har starter 12 af dem og har kun gennemført fem. I alt er det blevet til 1.223 minutter svarende til 13,5 fulde kampe. Det er langt fra, hvad han selv havde ønsket, men hans spil har ikke været til mere og det må samtidig hænge sammen med, at Koeman ikke bliver tilfredsstillet af bosnieren til træning.

På listen over spillere med flest minutter i denne sæson finder man Pjanic på 14.-pladsen. Under normale omstændigheder ville det dog have været 17.-pladsen, da Piqué, Fati og Coutinho alle har været skadet over en længere periode og nok havde fået mere spilletid hvis det ikke var for skaderne.

Koeman er ved at være træt af situationen og han føler ikke, at han får noget ud af Pjanic når han får spilletid. Spørgsmålet er derfor om træneren har mere tillid til overs for Pjanic, som kun kan bevise sit værd til træning for at få spilletid i kampene.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder