Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi vinder endnu et trofæ med Al Sadd

Nyheder - 27. februar 2021




Xavi vinder endnu et trofæ med Al Sadd

© EFE


Det kører rigtig godt for Xavi i Al Sadd. Han har nemlig netop vundet sit femte trofæ med klubben efter at hans mandskab sog Al-Duhail med 2-0 i Qatar Cup-finalen. Dermed har Xavi ført sit hold til trofæet to år i træk selvom sidste sæsons finale måske var lidt lettere, da man vandt 4-0.

Begge mål fredag blev scoret af Baghdad Bounedjah mens Xavi fra bænken kunne se Santi Cazorla assistere det andet mål. Desuden er Xavi ikke langt fra at vinde sit sjette trofæ som Al Sadd-træner, da man blot mangler én sejr for at vinde ligaen. Den kan de sikre søndag i næste uge.

Xavi har altså som træner vundet sit femte trofæ og udover Qatar Cuppen i går, tæller følgende med: Qatar Cuppen i 2020, Amir Cuppen 2020, Super Cuppen 2019/20 samt Qatari Stars Cup. Xavi har fortsat til opgave at føre holdet til triumf i ligaen og spørgsmålet herefter er om han fortsætter i Al Sadd eller om han rykker til Barca.

Umiddelbart er det Victor Font, som har Xavi med i sit projekt, men Xavi lander i Barca uanset hvem der vinder præsidentvalget den 7. marts. Spørgsmålet er mere hvornår den tidligere midtbanespiller lander i Barca.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder