Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jara: Kysser Messis fødder hvis han kommer

Transfermarked - 27. februar 2021
Jara: Kysser Messis fødder hvis han kommer

©


Ingen ved om Lionel Messi fortsætter i Barca i næste sæson eller om han vælger at skifte klub. Han forsøgte at forlade klubben i sommers, men blev afvist af den daværende præsident, Jose Maria Bartomeu, men til sommer udløber hans kontrakt med Barca og han kan derfor skifte gratis.

Det har naturligvis fået mange klubber til aktivt at høre ind til Messis interesser, men indtil videre er der nærmest intet sluppet ud, da Messi vælger at se, hvem der bliver præsident i klubben og hvilket sportslige projekt, den kommende præsident tager med sig ind i klubben.

I et interview med Goal lagde Messi ikke skjul på, at han godt kunne se sig selv i MLS på et tidspunkt. Her spiller argentinske Franco Jara for FC Dallas og han er klar til at kysse Messis fødder hvis han vælger at skifte til MLS.

- Hvis Messi skifter til MLS, så vil jeg kysse hans fødder. Det ville være fuldstændig vanvittigt, fortæller Jara til 90min og følger op:

- I løbet af min karriere med det argentinske landshold har jeg spillet med mange store spillere, men at møde en spiller som Messi på banen vil være helt anderledes. MLS har bragt store spillere som Ibrahimovic og Higuain så lad os håbe, at man også kan friste Messi.

- For både Messi og Ronaldo vil MLS være en god idé, da de får muligheden for at leve mere normalt udenfor fodbolden. Jeg kan f.eks. godt lide at tage ud og spise, tage i biografen eller bare gå ned i supermarkedet. Den mulighed får man ved at spille i USA, slår Jara fast.

Tiden må vise om Messi endegyldigt siger farvel til Barca til sommer eller om han tror på den komende præsidents sportslige projekt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder