Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bianchi: Barca lever af, hvad Messi giver dem

Nyheder - 27. februar 2021
Bianchi: Barca lever af, hvad Messi giver dem

© Marca


I årevis har Lionel Messi været den klart bedste spiller i Barca og efter at man blandt andet måtte slippe Neymar til PSG, har man virkelig haft problemer i angrebet, hvor alt skal komme fra Messi. Hverken Dembélé, Griezmann eller nogen anden angriber har formået at tage initiativ og skræmme modstanderne.

Nu fortæller den tidligere argentinske fodboldspiller Carlos Bianchi, at Barca er totalt ordinære og kun lever af, hvad Messi giver dem i hver eneste kamp. Han var end ikke overrasket over resultatet mod PSG.

- Barca er ordinære. Det kan man se i La Liga, hvor de er på tredjepladsen hele fem point bag Atletico Madrid, som endda lige har tabt til Chelsea i Champions League. Resultatet mod PSG overraskede mig slet ikke. PSG spillede godt, men Barca kan kun levere varen hvis Messi rammer dagen, fortæller Bianchi.

- Forsvaret er ramt. Mbappé mod Dest, som ikke engang har ramt det internationale niveau. Er Clement Lenglet virkelig en god forsvarsspiller? Piqué havde ikke spillet i tre måneder. Hvis Barca spiller som i første kamp, så scorer PSG fem eller seks mål i returkampen.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske med Messi, men jeg ønsker bare at se ham spille. Han underholder mig. Han er blevet ældre, men han dribler stadig igennem et hav af modstandere i nogle af kampene. Han er fortsat en utrolig spiller til trods for at han er blevet 33 år. Ligesom Ronaldo og Ibrahimovic - de er alle unikke.

Koeman valgte at droppe Lenglet mod Elche og sætte Umtiti ind sammen med Piqué, hvor man formåede at holde nullet. Nu er Ronald Araujo tilbage og spørgsmålet er om han kommer i spil i dag mod Sevilla.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder