Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

15-årig svensker testet i Barca: Klar til at skifte

Nyheder - 27. februar 2021
15-årig svensker testet i Barca: Klar til at skifte

© Jardell Kanga - Instagram


Svenske Jardell Kanga har netop gennemlevet en oplevelse for livet. Han har lige afsluttet en uges træning i Barca, og han fortæller selv, at hvis klubben er klar på det, så skifter han gerne. Han var imponeret over niveauet i klubben blandt de unge spillere. I et interview til Aftonbladet fortæller han blandt andet om en ung Pablo Páez Gavira, som tiltrak hans opmærksomhed.

Kangas agent kunne ved årsskiftet afsløre, at Barca havde taget kontakt og inviteret Kanga til prøvetræning i løbet af februar. Prøvetræningen er netop afsluttet og det var en god oplevelse for den 15-årige Jardell Kanga.

- Det var sejt at være afsted og se hvordan deres unge spillere tager hånd om sig selv. De er så professionelle. Jeg tog afsted for at lære klubben og det føler jeg virkelig, at jeg har fået gjort, fortæller Jardell Kanga til Aftonbladet og følger op:

- Det var rart at rejse alene, hvor jeg boede på mit eget værelse på La Masia. De fleste spillere var fra 02 og 03, så et par år ældre end mig. Jeg tænker, at det gik virkelig godt. Tempoet og teknikken var god og selvom vi ikke spillede nogen kampe, så scorede jeg altid i vores indbyrdes træningskampe. Der var nogle virkelig gode spillere med.

- En fyr ved navn Gavi (Pablo Páez Gavira). Nøj, hvor var han god. Han var teknisk og havde et lavt tyngdepunkt. En helt utrolig fodboldspiller.

- Jeg håber på det bedste og jeg er klar til at skifte, hvis de er klar på det. Jeg har ikke travlt. Jeg nyder at tæne med Brommapojkarnas A-hold og så har jeg søgt ind på gymnasiet med fodboldfokus i efteråret. Det er også vigtigt, fortæller Jardell Kanga slutteligt.

Tiden må vise, om Barca har været tilfredse med Jardell Kangas præstation til prøvetræningen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder