Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Ikke nogen straf til Griezmann

Nyheder - 28. februar 2021
Koeman: Ikke nogen straf til Griezmann

© FC Barcelona


Antoine Griezmann spiller rigtig mange kampe, hvor han ikke leverer varen. Mod Sevilla var han henvist til bænken igennem samtlige 90 minutter og medierne spekulerede i, om det var en straf fra Ronald Koeman for den sløve indsats. Det afviste træneren dog.

Koeman valgte at starte med et tremands-forsvar med Alba og Mingueza på kanterne hvorfor der kun var fundet plads til to angribere i Messi og Dembélé. Det betød, at Griezmann måtte ud på bænken og selv da Dembélé blev pillet ud, kom Braithwaite på banen. Koeman blev bedt om at forklare sig efter kampen.

- Nej, det var ikke en besked til Griezmann. Vi besluttede os for at ændre formation så vi kunne sætte Dembélé på toppen. Vi ville have en spiller, som er hurtigere end Griezmann ved siden af Messi, forklarede Koeman og slog dermed fast, at det ikke var en straf, men udelukkende en taktisk ændring.

Til gengæld fik Griezmann sig en pause og selvom formationen i aftes fungerede rigtig godt mod Sevilla, som man også møder onsdag aften, så er det mere tvivlsomt om Koeman vælger samme formation og startopstilling. Griezmann har friske ben og må forventes en startplads.

Barca møder Sevilla onsdag aften i Copa del Reys semifinale, hvor man spiller returopgør på Camp Nou. Den første kamp sluttede 2-0 til Sevilla.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder