Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godt nyt for Barca: Real Madrid satte point til

La Liga - 1. marts 2021
Godt nyt for Barca: Real Madrid satte point til

© Real Sociedad


Efter at Barca slog Sevilla med 2-0 lørdag eftermiddag, kravlede de op på andenpladsen - i hvert fald for en stund. Real Madrid skulle nemlig i aktion mod Real Sociedad mandag aften og her gik resultatet Barcas vej. Real Sociedad hentede nemlig et point hvilket betyder, at Barca efter 25 kampe nu sidder på andenpladsen med lige så mange point vundet som Real Madrid. Det var dog meget tæt på en sejr til Real Sociedad.

Det var Real Madrid, som lagde ud med boldbesiddelse og en masse angreb og selvom der var chancer i begge ender, sluttede første halvleg 0-0. Kort tid inde i anden halvleg gik Real Sociedads Portu med frem på et indlæg, som han headede i kassen og dermed satte han Real Madrid under et gevaldigt pres. Der var chancer til både 0-2 og 1-1 og i de døende minutter dukkede Vinicius Junior op på et indlæg og han sparkede bolden i mål til slutresultatet 1-1.Toppen af La Liga
1. Atletico Madrid (24 kampe): 58 point
2. Barca (25 kampe) 53 point
3. Real Madrid (25 kampe): 53 point
4. Sevilla (24 kampe): 48 point
5. Real Sociedad (25 kampe): 42 point

I næste spillerunde skal Barca op mod Osasuna på udebane, Atletico Madrid tager imod Real Madrid i en stor kamp, hvor der er tre meget vigtige point på spil. Sevilla gæster Elche mens Real Sociedad skal forsøge at nedbryde Levante på eget græs.

Du kan se hele La Liga tabellen herLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder