Annonce


Annonce

Annonce

Godt nyt for Barca: Real Madrid satte point til

La Liga - 1. marts 2021




Efter at Barca slog Sevilla med 2-0 lørdag eftermiddag, kravlede de op på andenpladsen - i hvert fald for en stund. Real Madrid skulle nemlig i aktion mod Real Sociedad mandag aften og her gik resultatet Barcas vej. Real Sociedad hentede nemlig et point hvilket betyder, at Barca efter 25 kampe nu sidder på andenpladsen med lige så mange point vundet som Real Madrid. Det var dog meget tæt på en sejr til Real Sociedad.

Det var Real Madrid, som lagde ud med boldbesiddelse og en masse angreb og selvom der var chancer i begge ender, sluttede første halvleg 0-0. Kort tid inde i anden halvleg gik Real Sociedads Portu med frem på et indlæg, som han headede i kassen og dermed satte han Real Madrid under et gevaldigt pres. Der var chancer til både 0-2 og 1-1 og i de døende minutter dukkede Vinicius Junior op på et indlæg og han sparkede bolden i mål til slutresultatet 1-1.

adnordic

Toppen af La Liga
1. Atletico Madrid (24 kampe): 58 point
2. Barca (25 kampe) 53 point
3. Real Madrid (25 kampe): 53 point
4. Sevilla (24 kampe): 48 point
5. Real Sociedad (25 kampe): 42 point

I næste spillerunde skal Barca op mod Osasuna på udebane, Atletico Madrid tager imod Real Madrid i en stor kamp, hvor der er tre meget vigtige point på spil. Sevilla gæster Elche mens Real Sociedad skal forsøge at nedbryde Levante på eget græs.

Du kan se hele La Liga tabellen her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godt nyt for Barca: Real Madrid satte point til

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder