Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu løsladt: Sagen fortsætter

Nyheder - 2. marts 2021
Bartomeu løsladt: Sagen fortsætter

©


Det kom som en bombe i går, da det pludselig kom ud, at den tidligere Barca-præsident Josep Bartomeu var blevet anholdt. Man havde længe vidst, at det catalanske politi arbejdede på at finde beviser nok til at anholde ham, og det skete altså i går.

Her dukkede politiet op på Bartomeus bopæl for at anholde ham. Det skete mandag formiddag, men allerede tirsdag morgen var han blevet løsladt. Det betyder dog ikke, at han med sikkerhed går fri. I første omgang har både Bartomeu og hans rådgiver afvist at udtale sig og da man ikke ser dem som en trussel på åben gade, har de fået lov til at gå fri.

Politiet mener at have nok beviser, så derfor stopper sagen ikke bare fordi, at Bartomeu ikke ønsker at udtale sig. Sagen fortsætter og Bartomeu kan begynde at arbejde på sit forsvar, da der altså er en igangværende sag kørende mod ham.

På samme tid, som Bartomeu blev anholdt, var politiet til stede på Camp Nou for at samle bevismateriale, så Bartomeu har altså ikke mulighed for at skjule yderligere beviser.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder