Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo: Messi trænede aldrig frispark!

Nyheder - 2. marts 2021
Semedo: Messi trænede aldrig frispark!

©


Nelson Semedo, der i dag folder sig ud på Wolverhamptons mandskab, fortæller en utrolig historie om dengang, han var i Barca og dagligt så Messi til træning. Portugiseren beundrer Messis naturlige evner og specielt én af dem imponerer ham ekstra meget.

Messi er nemlig en mester i at sparke frispark, men Semedo fortæller, at argentineren slet ikke træner sine frispark. Han sparker dem bare i kampene og har det med at score på mange af sine forsøg.

- Jeg kan ikke beskrive Messis kvalitet. Han er en utrolig spiller, som man bare ikke kan sætte ord på. Jeg kan give et eksempel i forhold til hans frispark. Jeg har aldrig nogensinde set ham øve sig på frispark i træning. Alt, hvad han foretager sig, er helt naturligt, fortæller Semedo og følger op:

- I en af mine første kampe for Barca så jeg Messi modtage bolden hvorefter han driblede forbi tre, fire og fem spillere. Min eneste tanke var 'Hvordan gør han det?'. Han er en utrolig spiller.

Nelson Semedo, der er blevet 27 år, fik tre sæsoner i Barca med 124 kampe og 2 mål til følge før han blev sendt afsted til Wolverhampton, hvor han hidtil har spillet 24 kampe. Wolverhampton er på banen i aften klokken 21 når de på udebane møder Manchester City, der har vundet de seneste 20 kampe.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder