Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fire grunde til at tro på et comeback mod Sevilla

Copa del Rey - 2. marts 2021
Fire grunde til at tro på et comeback mod Sevilla

© FC Barcelona


Kan Barca levere et comeback mod Sevilla og sikre sig en plads i pokalturneringen? Det får vi at se i morgen aften når Sevilla gæster Camp Nou i returkampen. Den første kamp vandt Sevilla med 2-0 og dermed står Barca med ryggen mod muren inden kampen i morgen aften.

I forbindelse med returkampen har Barca gravet i historiebøgerne og fundet frem til fire gode grunde til at tro på et comeback.

1: Det skete også sidst
Præcis samme scenarie udspillede sig i sæsonen 2018/19 mens Valverde sad på trænerbænken for Barca. Catalanerne tabte 2-0 i den første kamp, men i returkampen satte Barca fart på og vandt hele 6-1 på to mål af Coutinho samt mål af Messi, Suárez, Rakitic og Sergi Roberto. Sammenlagt vandt man altså 6-3.

2: Søndagens sejr
Barca har netop mødt Sevilla i ligaen og her vandt man med 2-0 på udebane. Selvom resultatet var godt, så er øjnene primært rettet mod måden hvorpå det blev gjort. Barca spillede en stærk kamp og formåede at holde Sevilla fra fadet og det øger optimismen forud for returkampen i morgen aften.3: Lopetegui har problemer på Camp Nou
To ud af de seneste tre kampe, hvor Lopetegui har ledet modstanderen på Camp Nou, er resulteret i større nederlag. Lopetegui stod i spidsen for Real Madrid som blev banket med 5-1 i 2018/2019. 4-0 stod der på måltavlen da han med Sevilla ankom til Camp Nou sæsonen efter. Tidligere på sæsonen spillede man 1-1 på Camp Nou.

4: Messi elsker at score mod Sevilla
Messi har scoret vanvittige 38 mål mod Sevilla i alle turneringer og målbomberen er lige nu brandvarm, da han nærmest scorer i hver kamp. Han scorede desuden mod netop Sevilla i søndags, så der er god grund til at tro på, at han scorer onsdag aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder