Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga-chef: Barcas gæld bekymrer mig ikke

Nyheder - 3. marts 2021
La Liga-chef: Barcas gæld bekymrer mig ikke

©


Det er ingen hemmelighed, at Barca står med en enorm gæld som følge af de mange beslutninger den tidligere bestyrelse tog samtidig med at man blev skubbet langt tilbage af pandemien. Men spørger man La Liga-chefen Javier Tebas, så er han ikke umiddelbart bekymret for Barcas gæld.

- Jeg er mere bekymret for Barcas generelle mangel på stabilitet rent sportsligt end jeg er bekymret for deres økonomiske situation. Når der kommer en ny præsident er jeg sikker på, at de kommer godt ud af situationen. Alle har problemer i dag, men man hører mere til Barca fordi, at de er så store.

- Deres gæld på 480 millioner euro bekymrer mig ikke. Som klub er Barca i stand til at komme videre fra det, fortæller Tebas før han sætter ord på La Ligas mulige fremtid uden Messi.

- I spansk fodbold stræber vi efter de bedste spillere. Det ville helt klart gøre ondt, hvis Messi skifter, men vi er forberedt på alle situationer. Neymar og Ronaldo smuttede, men vi er kommet videre. Rent økonomisk kommer Messis mulige skifte ikke til at røre os for vi har allerede sikret os aftaler.

- Det vil selvfølgelig være trist for spansk fodbold og for Barca hvis han skulle vælge at skifte.

Messis kontrakt med Barca løber ud til sommer. Lige nu er der to muligheder: En ny præsident kommer ind og overtaler Messi til at forlænge, eller Messi vælger at skifte klub gratis til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder