Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan starter Barca-Sevilla i aften

Copa del Rey - 3. marts 2021
Avis: Sådan starter Barca-Sevilla i aften

© FC Barcelona


Barca kan spille sig i sæsonens første finale i aften hvis de formår at vende 2-0 mod Sevilla på Camp Nou. Andalusierne vandt 2-0 på Sanchez Pizjuan og nu gælder det returkampen, hvor Barca skal vise sig fra sin stærke side for at gøre sig nogen forhåbninger.

Marca har taget et kig på de to trupper og forudser to meget stærke startopstillinger, hvor man ikke sparer på kvaliteten. Hos Barca er Ter Stegen selvskrevet mens det er et spørgsmål om Koeman vælger tre centerforsvarer, som man gjorde det i den flotte kamp mod netop Sevilla, eller om man kører tilbage til den traditionelelle 4-3-3.

Avisen tror på, at Koeman satser på Mingueza, Piqué og Lenglet i forsvaret med Dest og Alba på kanterne samt De Jong, Busquets og Pedri på midten. Helt oppe i front er der genvalg til Messi og Dembélé, så det kan forventes, at det bliver samme system som i lørdags.

Hos Sevilla kan man se frem til at få Ocampos tilbage og Marca tror på, at han ryger direkte ind i startopstillingen ved siden af Suso og En-Nesyri. På midten vender Rakitic tilbage til Camp Nou og ved sin side har han Fernando og Jordan.FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Dest, Mingueza, Piqué, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Messi og Dembélé

Sevillas forventede startopstilling
Bono, Navas, Kounde, Carlos, Rekik, Jordan, Fernando, Rakitic, Suso, En-Nesyri og Ocampos

Kampen blæses i gang klokken 21 i aften. Der er desværre ingen danske kanaler som viser kampen, men du kan læse et fyldigt sammendrag af kampen her på BarcelonaFC.dk når dommer Sanchez Martines fløjter kampen af.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder