Barcas kvinder bankede Fortuna Hjørring med 4-0

Nyheder - 4. marts 2021

Barcas kvinder har gjort rent bord i den hjemlige liga og kunne derfor fokusere på Champions League, hvor de mødte danske Fortuna Hjørring. I går blev kampen spilles på hjemmebane og her vandt catalanerne let med 4-0. Sejren kunne have været større hvis ikke det var for en velspillende Line Johansen i Fortuna Hjørring-målet.

Barcas Hermoso var oplagt og scorede et hattrick med mål i det 12. 18. og 57. minut før Putellas øgede til 4-0 med små 10 minutter igen. Dermed har Barca det ene ben i kvartfinalen da intet tyder på, at Fortuna Hjørring kan slå catalanerne mindst 5-0 i returkampen den 10. marts.

Paños, Torrejón, Mapi León (Losada, min. 67), Pereira, Leila (Melanie, min. 67), Patri, Aitana (Hamraoui, min. 67), Alexia, Graham, Jenni Hermoso (Oshoala, min. 77), Mariona (Falcón, min. 77)