Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Piqué har pådraget sig en knæskade

Skader - 4. marts 2021




Gerard Piqué voksede med opgaven i aftes, da Sevilla blev slået med 3-0 hvorfor det er Barca, som nu står i årets pokalfinale næste måned til trods for at man tabte den første semifinalekamp med 2-0. Undervejs i kampen kom Piqué til skade med sit knæ, men han kunne heldigvis spille videre.

Det var i den forlængede spilletid, da Piqué forsøgte at aflevere bolden tilbage til Clement Lenglet, at Piqué mærkede noget i sit knæ, som sendte ham i græsset med tydelige smerter. Han vurderede dog, at han kunne spille færdig, men nu viser det sig, at han spillede med et forstuvet ledbånd i sit højre knæ.

- Dagens undersøgelser har vist, at Gerard Piqué har pådraget sig en forstuvning af det indre ledbånd i højre knæ, skriver Barca her til eftermiddag og klubben bekræfter ikke, hvor længe han er ude, men blot at man vil følge skadens udvikling for at vurdere hvornår han er spilleklar igen.

I forvejen var han udset til at få sig en pause mod Osasuna, men nu må det ventes at være sikker, at han ikke spiller mod Osasuna for at øge chancerne til at medvirke i returkampen mod PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Piqué har pådraget sig en knæskade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder