Annonce


Annonce

Annonce

Aviser: Et vendepunkt i Koemans projekt

Nyheder: Af Søren Nissen - 5. marts 2021




Efter det flotte comeback, Barca præsterede onsdag aften, hvor man fik vendt et 0-2 resultat fra første kamp til en samlet 3-2 sejr over Sevilla, har aviserne været meget enige. De rapporterer alle om et styrket Barca, der nu har gejsten til at kunne kæmpe med om La Liga titlen igen og gå efter Copa del Rey-trofæet.

Avisen Sport lægger især fokus på Ronald Koemans rolle.

- De seneste års sløve resultater har banet vejen for en ny gruppefølelse. Koeman har været i stand til at samle omklædningsrummet ved at fjerne de ydre problemer i klubben og skabe en familie, skriver avisen Sport blandt andet.

Også Mundo Deportivo er begejstrede og skriver således:

- Fra i går (onsdag), frem til finalen, og i resten af ligaen og snarligt med en ny præsident – vindene blæser i den rigtige retning takket være Koeman.

Det er altså tydeligt, at Koeman har været nøglen til succes på trods af hans lidt skæve start i klubben. Hans taktiske snilde lykkedes til fulde mod Sevilla, og den vigtige sejr har givet holdet styrke og håb frem mod de kommende kampe i ligaen og i Champions League, hvor det dog ser noget mere kompliceret ud efter at man tabte 1-4 hjemme til PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aviser: Et vendepunkt i Koemans projekt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder