Annonce


Annonce

Annonce

Bilbao spiller to pokalfinaler på to uger

Copa del Rey - 5. marts 2021




Barca har klaret sig hele vejen til denne sæsons Copa del Rey-finale, hvor de møder Athletic Bilbao. Det bliver uden tvivl en svær kamp for begge mandskaber, men for baskerne er det faktisk den anden pokalfinale på bare to uger. Det er der en god grund til.

Athletic Bilbao og Real Sociedad kunne i sidste sæson juble over en plads i Copa del Rey-finalen, men de valgte konstant at udskyde kampen, da begge mandskaber ønsker, at få fans med på lægterne. På grund af corona-pandemien har det ikke været muligt og selvom de har fået held med at udskyde kampen var der én begrænsning: Kampen skal afvikles før denne sæsons pokalfinale.

Barca og Bilbao brager sammen den 17. april i Copa del Rey-finale og derfor er man blevet enig om, at sidste sæsons finale mellem Bilbao og Sociedad spilles den 3. april. Bilbao kan altså få et gigantisk boost inden kampen mod Barca såfremt de slår Real Sociedad i finalen den 3. april. Omvendt kan de være såret og ekstra tørstige efter trofæet når de møder Barca så uanset omstændighederne bliver det ikke let for Barca.

Både Bilbao og Sociedad håber stadig på, at man om en måned må få fans med på lægterne, men der er lange udsigter til det. Intet tyder på, at det sker, men på grund af finalen mod Barca skal sidste sæsons finale altså afvikles inden og derfor spiller Bilbao to Copa del Rey-finaler på to uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bilbao spiller to pokalfinaler på to uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder