Annonce


Annonce

Annonce

Trækker Messi og De Jong et gult kort i aften?

La Masia - 6. marts 2021




Det enten Lionel Messi eller Frenkie de Jong trækker et gult kort i aftenens udekamp mod Osasuna vil det ikke være helt så mærkeligt. De er begge i karantænefare og inden længe venter der et par svære kampe, hvor Ronald Koeman håber at kunne have dem begge til rådighed.

Både Messi og De Jong har i denne sæson samlet fire gule kort. Fem gule kort udløser automatisk én karantænedag og hvis de trækker det gule kort i dag, sidder de over i hjemmekampen mod Huesca, som burde kunne vindes uden de to spillere. Lige efter venter der først en kamp i Champions League mod PSG, som ikke har indflydelse på karantænen i La Liga.

Til gengæld er kampen efterfølgende på udebane mod Real Sociedad, hvor Barca typisk har det svært. Her er det vigtigt, at Messi og De Jong er klar til den kamp hvorfor det giver mening at sidde over mod Huesca. Efter kampen mod Real Sociedad spiller man hjemme mod Valladolid før man møder Real Madrid på udebane. Så det er en kalkuleret risiko man er ude i - og man ønsker ikke at risikere at møde Real Sociedad eller Real Madrid på udebane uden Messi og De Jong.

Jordi Alba har syv gule kort og har allerede afsonet sin karantænedag ligesom også Busquets og Lenglet har det. Derudover har Griezmann, Piqué, Mingueza og Dembélé alle to gule kort hvorfor der ingen karantænefare er hos dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Trækker Messi og De Jong et gult kort i aften?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder