Annonce


Annonce

Annonce

Koeman: Vi spillede en seriøs kamp

La Liga - 7. marts 2021




Ronald Koeman kunne i går glæde sig over, at man fik tre vigtige point mod Osasuna inden at Atletico Madrid og Real Madrid mødes i aften. Dermed er de to Madrid-klubber under pres forud for kampen og Koeman er egentlig ligeglad med resultatet af kampen - det handlede om at slå Osasuna.

- Det var en kompliceret kamp. Vi spillede en seriøs kamp og rent mentalt var vi virkelig på dupperne, men det var ikke vores bedste kamp. Vi gjorde det, som vi skulle; vi vandt kampen og jeg er glad, konkluderede Koeman efter opgøret.

- Vi havde nogle problemer fordi, at vi havde tre centerforsvarer mod én angriber og derfor havde vi brug for en ekstra mand på midten fordi at Osasuna skabte et par chancer i første halvleg. Umtiti blev taget ud fordi at han havde et kort og vi skulle omrokere.

- Messi har frihed på banen. Han ved, hvor hans kvaliteter er brugbare. Han satte målet op til Alba og det er det, som vi har brug for. At Messi skaber fare i angrebet. Mod Osasuna spillede han lidt dybere end normalt, men han spillede en god kamp og fik skabt fare

- Ilaix scorede et flot mål; et afgørende mål, som lukkede kampen. Han fortjener sine chancer, han er god med bolden og så er han meget stærk. Hver gang, han kommer på banen, så giver han noget ekstra til trods for sin alder. Alder er ligegyldig for mig - det handler om at være konkurrencestærk og sætte sit præg.

- Først og fremmest handlede det om, at vi skulle gøre vores job. Dernæst tror jeg, at uanset resultatet af Madrid-derbyet, så vil det være godt for os. I forhold til PSG vil jeg ikke bruge ordet umuligt, men vi tager afsted for at få et godt resultat. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Vi spillede en seriøs kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder