Annonce


Annonce

Annonce

Xavi fører suveræne Al Sadd til ligatitlen

Nyheder - 10. marts 2021




Xavi vinder trofæer i massevis. Han gjorde det som aktiv fodboldspiller i Barca og vandt også ligaen med Al Sadd som spiller og nu har han prøvet at vinde ligaen som cheftræner. Det er det sjette trofæ, som Xavi fører Al Sadd til - og ligaen lå længe lige til højrebenet for Xavi og Al Sadd.

Med fire spillerunder tilbage er det umuligt for andenpladsen Al-Duhail at nå at indhente Al Sadd og derfor kunne de søndag juble stort, da de sikkert slog Umm Salal med 3-0 på udebane. Dermed har Al Sadd hentet 50 point efter 18 kampe (16 vundet, to uafgjorte 0 tabte) og kan nu kalde sig for mester i Qatar Stars League.

Al Sadd er det eneste hold, som ikke har tabt en eneste kamp i ligaen - tættest på kommer Al-Duhail med fem nederlag, så der er tale om en magtdemonstration hvor til man har banket 69 mål ind og kun lukket 12 ind. Det svarer til at man scorer 3,8 mål pr. kamp.

adnordic

Baghdad Bounedjah er lige nu ligaens klart mest scorende spiller med 20 mål. Andenpladsen Mohamed Youcef Belaili er nede på 13 scoringer, så det lader til at Al Sadd-spilleren ender med topscorertitlen.

- Vi har skabt ny historie og jeg er virkelig glad for at vinde ligaen for første gang som træner med Al Sadd efter at have vundet den som spiller. Jeg er glad for hele truppen, trænerstaben og alle der er involveret i klubben. Vores mål er altid at vinde alle turneringer, som vi deltager i, sagde Xavi efter triumfet.

- Jeg vil gerne give en speciel tak til Al Sadds fans, som har støttet holdet igennem hele sæsonen. Vi lover, at vi fortsætter med at arbejde for deres glæde og vinde flere titler til klubben.

Det var Al Sadds ligatitel nummer 15 og klubtrofæ nummer 75. Med Xavi som træner har Al Sadd nu vundet Qatar Stars League 2021, Qatar Cuppen i 2020 og 2021, Amir Cuppen 2020, Super Cuppen 2019/20 og Qatari Stars Cup.

Qatar Stars League 2020/2021 (18/22 spillerunder)
1. Al Sadd: 50 point
2. Al Duhail: 37 point
3. Al Rayyan: 31 point
4. Al Gharafa: 30 point
5. Qatar SC: 28 point Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi fører suveræne Al Sadd til ligatitlen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder