Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Araujo træner med igen

Skader - 13. marts 2021
Ronald Araujo træner med igen

© FC Barcelona


Der var gode nyheder fra træningsbanen i dag, da Ronald Araujo tog det næste træk i jagten på et comeback. Han har døjet med to skader på det seneste og var blandt andet ikke med mod PSG i returkampen, hvor Barcas forsvar dog fik lettere vilkår, da PSG ikke pressede op i banen nær så meget som i den første kamp.

Araujo kom i første omgang til skade med sin ankel i en udekamp mod Real Betis og da han kom tilbage var Barca på banen igen i Andalusien - denne gang mod Sevilla - men han holdt kun i et kvarter før han i vrede måtte forlade banen endnu engang med en skade.

Han har siden taget den med ro og Koeman bekræftede da også at man måske sendte ham i spil lidt for tidligt, men denne gang tager man ingen chancer. I løbet af den seneste uge har han trænet i moderat tempo men i dag kunne han træne med sine holdkammerater og han forventes derfor at blive klar til mandagskampen mod Huesca.

Noget utraditionelt er Barcas kamp mod Huesca programsat til mandag aften hvorfor de øvrige konkurrenter allerede har spillet deres kampe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder