Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sådan kan Barca få råd til Erling Braut Haaland

Transfermarked - 13. marts 2021
Sådan kan Barca få råd til Erling Braut Haaland

© Getty Images


Alle de store europæiske klubber har øjnene rettet mod Erling Braut Haaland, som bare ikke kan lade være med at score. Uanset hvem modstanderen er, så scorer han. Han gjorde det senest mod både Bayern München og Sevilla og i Barca følger man godt med i hans bedrifter.

Haaland er den varmeste angriber for tiden og i Barca er han helt klart et samtaleemne. Men det bliver ikke let at hente ham. Man skal have økonomien på plads for at kunne få råd til at købe ham fri og ikke mindst til at have ham løbende i Barca-trøjen, hvor han også kræver en høj løn.

Joan Laporta har et godt forhold til Haalands agent hvilket er et stort plus, men det kræver, at man sælger en håndfuld spillere for at få råd til Haaland. Under Laporta kommer man helt sikkert til at se flere B-spillere få chancen på førsteholdet og de skal også ind og dække nogle pladser. Derudover bliver man nødt til at købe erfaring ind og trods sine bare 20 år er der ingen tvivl om, at Haaland ved hvor målet står.Ifølge Sport skal Barca forsøge at skille sig af med Junior Firpo, Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Martin Braithwaite, Neto, Samuel Umtiti og Miralem Pjanic. Sammenlagt kan man forvente i omegn af 100 millioner euro selvom det lyder uhørt billigt, da Coutinho og Griezmann alene kostede 250 millioner euro.

Men med pandemien over os er der ikke mange klubber der kan gå ud og spendere penge som man kunne før coronavirussen for alvor satte sit præg på hele verden. Barcas plan er, at man kun bruger penge på store spillere. Man har ikke tænkt sig at købe breddespillere, da man i stedet vil udfylde disse roller med B-spillere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder