Annonce


Annonce

Annonce

Rasende Koeman: Det kan aldrig være et straffespark

La Liga - 16. marts 2021




Lige inden at dommeren fløjtede til pause i gårsdagens kamp mellem Barca og Huesca på Camp Nou, fik gæsterne et kontroversielt straffespark. Tilsyneladende kunne ingen se straffesparket udover dommeren på banen. Ydermere bekræfter Ronald Koeman, at VAR tjekkede situationen igennem og alligevel dømte straffespark.

Selvom Barca sikkert vandt 4-1 var Koeman alligevel rasende og ikke mindst irriteret over, at Barca igen må se VAR gå imod dem. Han forstår overhovedet ikke hvordan der kan blive dømt straffespark.

- Det er skørt! Selv VAR kiggede situationen igennem. De kiggede i fem minutter. Det er vanvittigt. Ter Stegen rørte nærmest ikke modstanderen. Det kan aldrig være et straffespark. Det er klarere end vand. Det var slet ikke fair. Jeg forstår overhovedet ikke hvordan de fik straffespark. Jeg forstår det virkelig igen, kom det fra Ronald Koeman inden han satte ord på kampen om mesterskabet, som er åbnet helt op.

adnordic

- Jeg har altid sagt, at der er lang vej endnu. Vi har vist en flot reaktion og holdet har selvtillid. Vi har allerede smidt en masse point, så vi kan ikke tillade at smide flere point, var ordene fra Koeman før han blev bedt om at kommentere på Messi, som igen-igen var spilleren over dem alle.

- Der er ikke mere at sige om ham. Det niveau, som han har vist i så mange år, og nu hvor han udligner Xavi og overtager rekorden for sig selv på søndag... det er utroligt. Han er den vigtigste spiller i Barcas historie og vi er glade for at have ham på holdet.

Barca og Messi skal en tur til Baskerlandet søndag aften, hvor Real Sociedad venter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rasende Koeman: Det kan aldrig være et straffespark

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder