Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Laporta fører Barca til tops

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. marts 2021




Barcelonas legende og nuværende træner i Al Sadd i Emiraterne, Xavi Hernandez, er overbevist om at FC Barcelonas nykronede præsident, Joan Laporta, kommer til at blive en stor succes for catalanerne, beretter SPORT.

For lidt over en uge siden blev Laporta valgt som Barcelonas nye præsident - en tung opgave hvor især økonomien sejler, mens det sportslige har haltet gevaldigt de senere år.

Laporta har dog prøvet det før, da han jo styrede klubben fra præsident-stolen mellem år 2003 og 2010 - en periode som Barcas daværende midtbane-general, Xavi, husker som en succesfuld periode for klubben.

Ved det netpo overståede præsidentvalg pegede kandidaten Victor Font ellers på Xavi som Barcas kommende træner, men selvsamme Xavi er stadig overbevist om at Joan Laporta som er den helt rette mand for klubben.

- Laporta er en god ven, som jeg jo kender rigtig godt. Han er uden tvivl den bedste præsident jeg har haft. Både sportsligt og økonomisk kommer vi til at se Barcalona på toppen igen, sagde Xavi.

- Der er en masse udfordringer i klubben, både økonomisk og sportsligt som skal løses. Det hele kan løses og jeg ved at han har de bedste hensigter med klubben.

- Jeg ønsker ham det bedste. Jeg er i kontakt med ham og er meget glad på klubbens vegne, sagde legenden til SPORT.

Xavi har netop ført Al Sadd til ligatitlen i Emiraterne - som ubesejrede.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Laporta fører Barca til tops

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder