Annonce


Annonce

Annonce

Legenden Puyol roser talentet Mingueza

Nyheder: Af Søren Nissen - 16. marts 2021




FC Barcelona vandt mandag aften en sikker sejr over bundholdet Huesca. Det var en kamp, hvor der i høj grad var fokus på Lionel Messi, som tangerede Xavis rekord for antal kampe i Barca-trøjen, og samtidig leverede han også en pragtkamp med to flotte mål.

Antoine Griezmann bidragede også med et sublimt langskudsmål, hvilket efterlod Oscar Minguezas mål til 3-1, som et der hurtigt ryger i glemmebogen.

På trods af det, var det Minguezas vigtige hovedstødsmål, som reelt afgjorde kampen, og det skabte en rolighed blandt spillerne og trænere, hvilket gjorde, at Ronald Koeman blandt andet kunne skifte Frenkie De Jong ud, som var i karantænefare.

Også Barcas tidligere styrmand i forsvaret, Carles Puyol, var ude med pæne ord på Twitter om Oscar Mingueza efter kampen.

- I hver kamp bliver han ved med at vokse - efterfulgt af et blåt og rødt hjerte.

Han voksede i særdeleshed også i går, for ikke nok med, at han dukkede op og headede det vigtige mål ind, som Carles Puyol ville have gjort det, så var det også hans første mål for Barca.

Det har generelt været et par gode uger for Oscar Mingueza. Udover målet har han fået meget spilletid. Både som højre back og højre centreforsvarer, i det tremandssystem Barca er lykkedes med på det sidste. Ikke mindst har hans 17-årige søster også fået debut for FC Barcelonas kvindehold. Så der er helt klart glade dage i Mingueza-familien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Legenden Puyol roser talentet Mingueza

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder