Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi fortsætter: Ny målrekord

La Liga - 17. marts 2021
Messi fortsætter: Ny målrekord

© FC Barcelona


Lionel Messi fortsætter sin dominans på fodboldscenen. Argentineren var i hopla i mandagens kamp hjemme mod Huesca, hvor han med to mål gjorde sig bemærket i en historisk kamp fra de argentinske fødder. Han udlignede nemlig Xavis antal kampe for Barca på 767 og i den kommende weekend kan han gå op på 768 hvilket er det højeste antal spillede kamp i Barcas historie.

Men udover at han nu har spillet flere kampe end nogen anden, så gjorde han sig også bemærket med sine mål. Med sine to mål har han nu scoret 21 mål i La Liga i denne sæson og det er 13. sæson i træk, at Messi scorer mindst 20 gange i ligaen. Det er rekord og ingen kan hamle op med argentineren, som ikke engang har gang i sin bedste sæson. Det er bare hans standard.

Messi er den eneste, som har scoret mindst 20 gange i 13 sæsoner i træk. I 2007/2008 scorede han 10 mål, men sæsonen efter gik han amok med 20 mål og har altså scoret mindst lige så mange lige siden. Hans rekord er på vanvittige 50 ligamål i én sæson. Det var i 2011/2012.

I Messis seneste 15 ligakampe har han scoret eller assisteret i 14 af dem. Desuden har han selv scoret 14 mål og lagt op til syv af slagsen. Ydermere har han scoret i sine seneste otte kampe på Camp Nou og selvom det er en vild form at være inde i, så er det kun hans tredje bedste form.

I denne sæson har Messi scoret i alt 27 mål. Heraf 21 i ligaen, fem i Champions League og en enkelt i Copa del Rey.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder