Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere agent: Barcelona ydmygede Ronaldo

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. marts 2021
Tidligere agent: Barcelona ydmygede Ronaldo

© SPORT


Mange fodboldfans har haft fornøjelsen af at leve i en tid hvor Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har domineret fodbolduniverset år efter år - dog har den nye generation af fans sandsynligvis ikke alderen med sig til at huske Barca-legendem, Ronaldo Luís Nazário de Lima, som, ifølge den tidligere superstjernes agent, forlod catalanerne i stor skuffelse.

Giovanni Branchini, som jo var fænomenets agent i tidernes morgen, løfter nu sløret for årsagen til at brasilianeren pludselig endte i italienske Inter Milan, efter kun en enkelt sæson på Camp Nou - en sæson hvor han endda blev suveræn topscorer med 34 mål i 37 kampe i La Liga.

- Der var både advokater og selve vice-præsidenten var endda involveret, sagde Branchini til Sky Sport sports-dokumentar.

- Barcelona undervurderede selve klausulerne i Ronaldos kontrakt. De tog det simpelthen ikke seriøst nok, at der ville komme en klub og indfri klausulen.

- Pludselig sad jeg på et hotelværelse sammen med Inter Milan som inderligt ønskede Ronaldo, mens Barcelona nærmest ville af med ham. Og jeg fattede ikke hvorfor, fortsatte agenten.

- Hvis ledelsen i Barca blot havde tilbudt os en aftale, som var bare lidt fair for alle parter og hvor Ronaldo blev værdsat, så var Inter Milan aldrig en mulighed.- Det eneste ledelsen skulle gøre var at værdsætte verdens bedste fodboldspiller på daværende tidspunkt. Men man ville hellere have pengene, sagde agenten.

Agenten fornemmede hurtigt at Barcas ledelse ville gå efter pengene og skille sig med deres topscorer, eftersom Barcas sportslige ledelse begyndte at tale med andre klubber om den tidligere brasilianske landsholdsstjernes fremtid.

- På forunderlig og mærkelig vis endte vi hurtigt med at takke Barcelona for samarbejdet, hvorefter jeg ringede til Inter Milans præsident, Massimo Moratti, og gjorde ham lykkelig ved at bekræfte aftalen som nu var på plads, tilføljede Branchini.

- Få dage efter holdt Barcelona et pressemøde hvor de bekræftede aftalen med Inter, men hvor Barcelonas meddelelse til omverdenen bestemt ikke var i overensstemmelse med hvad aftalen gik ud på.

- Først troede jeg at der var sket en misforståelse. Bagefter mistede jeg min tålmodighed med Barcelona.

- Jeg kiggede på mine folk og informerede dem at vi smutter fra konferencen. Jeg gad simpelthen ikke høre på at klubben nu forsøger at redde deres eget image og tilsvine min klient, sagde agenten til Sky Sports.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder